Coronanieuws – Huisartsenpraktijk Molenhoek – Molenhoek
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Molenhoek
Prinsenweg 6 6584 AZ
Molenhoek

Coronanieuws

Om te zorgen dat u bij al onze praktijken veilig terecht kunt, vragen wij ook uw hulp.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk:

  • Bel altijd eerst met de praktijk, kom níet zonder afspraak binnenlopen!
  • Samen met u wordt besproken of de afspraak persoonlijk, via telefoon of beeldbellen kan.
  • Kom bij een afspraak, als dat kan, alleen.
  • Kom op het afgesproken tijdstip, niet te vroeg.

Bedankt voor uw medewerking!

 

Coronaherhaalprik >12 jaar
27-09-2022

Alle mensen vanaf 12 jaar kunnen nog dit jaar een herhaalprik tegen Covid-19 krijgen, aangepast voor de Omicron-variant. Deze prik kan beschermen bij een opleving van de pandemie en tegen een ernstig beloop bij besmetting. Voorwaarde is dat u de basisimmunisatie gehad heeft (twee vaccinaties met Moderna, Pfizer of AstraZeneca of eenmalig Janssen) en dat de laatste vaccinatie of corona-besmetting minstens drie maanden geleden was.

60-plussers zullen hiervoor eerst uitgenodigd worden. De oudsten eerst. 60-minners die vorige jaren een oproep voor de griepvaccinatie kregen, krijgen van ons een uitnodiging tussen 4 en 14 oktober. Als u geen uitnodiging krijgt, kunt u, net als alle overige 60-minners een afspraak maken bij de GGD: planjeprik.nl

 

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.https://coronacheck.nl/nl/

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Voor nadere informatie: www.coronavaccinatie.nl of www.Thuisarts.nl. Ook kunt u terecht op landelijk overheids informatienummer 0800 – 1351.