Telefonisch – Huisartsenpraktijk Molenhoek – Molenhoek
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Molenhoek
Prinsenweg 6 6584 AZ
Molenhoek

Telefonisch

Telefonisch bestellen

U kunt telefonisch uw herhaalrecepten aanvragen via de herhaalreceptenlijn: 024 – 357 33 03 
De receptenlijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien u de recepten voor 12.00 uur heeft aangevraagd via de herhaalreceptenlijn, dan kunt u de medicijnen de volgende werkdag na 11.00 uur ophalen in de apotheek of laten bezorgen.

Bij het bellen van de herhaalreceptenlijn moet u het volgende duidelijk inspreken:

  1.  Uw naam, adres en geboortedatum;
  2.  Uw huisarts;
  3.  Het geneesmiddel dat u wilt bestellen;
  4.  Waar u het geneesmiddel wilt ophalen, in Apotheek Malden of Apotheek De Vuursteen in Molenhoek, of dat u de geneesmiddelen thuisbezorgd wilt krijgen.

U kunt alleen medicijnen aanvragen waarvan de huisarts weet dat u ze gebruikt, bv tegen hoge bloeddruk of suikerziekte. Het blijft natuurlijk wel belangrijk dat u zich regelmatig bij de huisartsenpraktijk laat controleren voor uw suiker of bloeddruk. Het is verstandig om bij langdurig gebruik van bepaalde medicijnen regelmatig contact te houden met uw huisarts om het gebruik te bespreken. U kunt geen medicijnen aanvragen die u nog niet eerder via de huisarts heeft gehad. Als u medicijnen aanvraagt die u al langere tijd niet heeft gebruikt, of waarvan u de naam niet meer precies weet, kunt u beter met de assistente overleggen via het gewone praktijktelefoonnummer: 024 – 358 50 60

U kunt u herhaalrecepten ook online bestellen.